5 Gode grunde til at få lavet dine negle

Flotte sorte geleneglea

I Danmark bliver det stigende mere populært at have lange og farverige negle udført kunstigt i enten akryl eller gele. Tendensen skyldes en naturlig udvikling i samfundet og behovet for at gøre noget ud af sig selv bliver større, sansynligvis for at imponere venner, bekendte eller blot en fremmed i byen.

Nogle føler de har behov for at komme med undskyldninger for at udsmykke neglene, og selvom vi ikke er enige i dette behov får du her de 10 bedste undskyldninger til hvorfor du skal have flotte negle.

Nr. 1 – Shellac gør dine negle stærke

Shellac fra CND får ikke blot dine negle til at se flotte og farverige ud, de beskytter faktisk dine negle og gør dem langt stærkere end normalt. Samtidig er Shellac kendt for at holde op til 14 dage før de skal fyldes op. Så den første undskyld på listen er: “Jamen det er bare for de skal holde bedre”

Shellac er en udvikling af den klassiske neglelak, og er lavet til at opnå maksimal holdbarhed, samtidig med flotte farver samt en hurtig behandling. Det udbydes af en af de største brands indenfor mærker, og der udføres i Danmark alene over 40.000 shellac behandlinger årligt, af flere hundrede forskellige klinikker og saloner. Desuden laves der hele tiden nye farver og nuancer som altid er opdateret med trends og sæsonerne.

Nr. 2 – Negle har en stor betydning for førstehåndsindtryk

Op til flere undersøgelser viser at neglene er en af de ting som vi som mennesker lægger mærke til, når vi møder nye mennesker. Nedbidte eller grimme negle kan altså være med til at give dig et dårligt førstehåndsindtryk. Så hvis du står i en situtation hvor du skal imponere eller blot ønsker at skabe den bedste start på et nyt venskab, så er der altså en god grund, til at neglene skal have en tur med penslen.

Her er eksempelvis 5 situationer hvor du ønsker at vise dig fra den bedste side:

  • Jobsamtaler
  • Byturer
  • Privatfester
  • Begivenheder som bryllupper
  • Firmafester & Især julefrokosten

Nr. 3 – Skønhed styrker selvtilliden

Som så mange andre ting, så har skønhedsbehandlinger og udsmykning generelt en stor indflydelse på din selvtillid. Uanset om der er tale om et besøg hos frisøren, en tur til kosmetolog eller en gang kunstige negle, så vil det helt automatisk smitte af på din selvtillid. Uanset om du direkte kæmper med lavt selvværd i dagligdagen, eller du blot ønsker at få det ekstra lille boost, så er det altså helt i orden.

Nr. 4 – Dine negle bliver plejet

I langt de fleste behandlinger du kan få af dine negle på en klinik, indgår der pleje af dine negle, i den ene eller anden form. I nogle tilfælde får du hele turen som en fuld manicure behandling hvor bla. dine neglebånd bliver ordnet, samt dine negle får olie.

Dertil så sørger din negletekniker også for at vejlede dig i hvordan du selv sørger for løbende at holde dine negle flotte og sunde.

Nr.5 – Du bestemmer selvfølgelig selv

Det er jo faktisk en gang pjat at man har behov for en række gode grunde for at have flotte og lange negle – i den sidste ende handler det jo i virkeligheden om du selv synes det er flot og dejligt at have sådanne nogle negle. Det er din ret som kvinde (Eller mand.)

 

Har du selv nogle gode idéer til hvorfor, så lad mig høre i kommentarerne herunder.