7 grunde til at benytte en professionel til fliserensning

fliserens

Er din terrasse, eller anden stenbelægning på ejendommen, også begyndt at se trist ud? Du har måske allerede begivet dig i kast, med at prøve at rengøre dem, uden den store succes. Det kan være en kæmpe hjælp at hive fat i et professionelt, dansk firma inden for fliserens, hvis man føler et behov for assistance til bekæmpning af alger og skidt.

Kvaliteten af arbejdet ses tydeligt

En af fordelene ved at vælge et professionelt firma til sin fliserensning, er det værktøjer de har til rådighed. Firmaerne benytter sig af nogle stærke maskiner til både vask og fliserens. Samtidigt benytter mange af firmaerne specielle kemikalier, der efterlader normale rengøringsartikler som brun sæbe og lignende, i støvet – bogstaveligt talt. Deres erfaring hjælper også i forhold til hvilke kemikalier og værktøjer, der skal bruges til hvilken type belægning.

Den korrekte og sikre brug af fliserens

Mange af firmaerne inden for fliserensning, går op i, at have så lidt kemi, som muligt i deres rengøringsproces. Dette er for at sikre at rengøringen ikke er sundhedsskadelig for dig og deres medarbejdere. De bruger også små doseringer, så der ikke er risiko for skader på dine fliser eller omliggende bede og græsplæne.

Imprægnering af fliserne

I nogle tilfælde tilbyder firmaer imprægnering, som en slags efterbehandling af fliserne.

Det virker som en forsegling, der hjælper fliserne med, at blive modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet. Overfladen på fliserne bliver vandafvisende, så smuds og skidt ikke hænger på,, men dog ikke glatte, som hvis var de fyldt med alger. Imprægneringen får fliserne til at fremstå, næsten som nye, år efter år. Ved at sikre en længere levetid på dine fliser, er imprægnering altså en rigtig, god investering.

Økonomisk ansvarligt på lang sigt

Ved at få renset dine fliser professionelt med imprægnering sparer du penge på den lange bane, da fliserne vil kunne holde sig i langt længere tid. Udover det økonomiske aspekt, er det også værd at tænke på, hvor meget tid det sparer dig over årene. Det løber op i sidste ende. Så hvis du ikke er typen, der vil bruge søndagen på at ligge på knæ udenfor, kan du med fordel kontakte en fliserenser.

Miljøbevidste og bæredygtige løsninger

Hvis man går op i miljøet, så kan man også vælge et firma der tilbyder miljøbevidst og bæredygtig fliserensning. Disse firmaer sætter fokus på at deres kemikalier ikke skader naturen/miljøet, når det anvendes. Hvis man har fugle eller andre dyr, der ofte opholder sig på terrassen, kan det være rart, at der ikke flyder skadelige kemikalier rundt, efter fliserensningen. Det er også at foretrække, hvis man har mindre børn i hjemmet, eller kæledyr, som hund eller kat.

Ekspertise inden for faget

En åbenlys fordel ved at vælge fagmænd uanset branchen, er jo selvfølgelig deres erfaring indenfor branchen. Det samme gør sig gældende ved fliserensning. Hvis du tænker på dit eget job, som du nok har mange års erfaring med, ville du nok også mene du kan gøre det bedre, end en der aldrig har sat fod i branchen.

Sammenligner du så det med fliserens, står det også klart, at nogen med flere års erfaring, nok har nogle tricks i ærmet, til at klare opgaven bedre.

Husk også fliserne i carporten

Selvom du måske har en overdækket carport, så er dine fliser ikke beskyttet mod vind og vejr. Husk derfor at få behandlet fliserne i carporten – uanset om det er en enkelt carport eller en dobbelt.

Garantiordning og eftersyn

En god idé, hvis du vælger en professionel til fliserens er, at høre om de har nogen garantiordning eller eftersyn, som en del af deres arbejde. Med et eftersyn kan man, for et mindre beløb, få et årligt tjek på ens fliser. På denne måde sikrer du at der ikke opstår nye alger og andre bevoksninger på fliserne, og dermed forlænge levetiden betragteligt. Der kan altså være mange penge at spare. Her er et eksempel på et firma der tilbyder garantiordning og eftersyn.

Skriv et svar