Danskerne bestiller rejser og getaways i vinteren

Selvom mange glæder sig til jul, vinter og snevejr, er der også mange, der allerede drømmer sig tilbage til sommeren og ferietiden, så snart kalenderen siger november, december og januar. For mange handler det at slappe ordentligt af nemlig om at komme væk fra dagens hverdag, rutiner og gøremål. Flere drømmer derfor om ferier og små getaways, hvor energien kan blive fornyet efter vinterens triste og kedelige vejr.

I Danmark er det langt fra unormalt at bestille en rejse eller getaway allerede i vintermånederne, og for flere handler det om at købe og planlægge en rejse så tidligt som muligt, så man har noget at glæde sig til i mange måneder og ligeledes får den bedste pris, når man er tidligt ude. Rejser og getaways er nemlig som regel billigere, hvis du køber dem i god tid, og bruger du tid på at lede efter de gode tilbud, kan det helt sikkert betale sig.

Dyrere og længere feriemål

For blot nogle år siden var ferie for mange indbegrebet af afslapning og samvær med familie og venner. Dette er stadig gældende i dag, men danskerne er blevet både mere kritiske og forventningsfulde, når det kommer til feriedestinationer. I dag er det mere normalt at rejse længere væk, og for både familier, enkelt personer eller par er det ikke unormalt at tage fri i en længere periode for at tage en pause fra de vante rammer og opleve noget nyt. Ingen destination er i dag for langt væk – og ofte heller ikke for dyr, for danskerne er i dag villige til at bruge mange penge på både ferier og små getaways.

Drømmer du også om at tage en længere rejse med din partner eller hele din familie, er det en god idé allerede nu at se på muligheder, priser og rejsemål. Sommerferien i år kunne eventuelt gå til det eksotiske Afrika, hvor I kan opleve savannens dyr helt tæt på og få en oplevelse for livet. Luksus Safari er helt sikkert på top ti-listen over spændende og populære rejsemål, flere og flere danskere har fået øjnene op for.

Wellness og selvforkælelse står højt på listen

Udover dyrere og længere rejsemål er flere danskere begyndt at forkæle dem selv med wellness-ophold for krop og sjæl. Både mænd og kvinder tager weekender ud af kalenderen for at besøge danske, tyske og svenske wellness og spa-ophold, hvor de kan komme helt ned i gear med ultimativ selvforkælelse. Et wellness og spa-ophold kan da også være den helt rigtige løsning til jer, der har meget travlt i hverdagen, men som ønsker afbræk blot for en kort stund. Det kræver ikke det store – I skal blot møde op og lade jer selv blive forkælet helt op til ørene.

Ligesom rejser kan det helt sikkert betale sig at bestille jeres getaway i god tid. Der er mange penge at spare ved at finde de helt rigtige tilbud, og så har I endda også noget skønt at glæde jer til indtil da.

Skriv et svar