Det skal du huske ved en flytning

Skal du til at rykke rødderne og flytte du i den store verden, hvor du nu skal stå på egne ben, er der en række ting, du skal have styr på. Du har nok fået rigeligt med hjælp fra dine forældre, når det kommer til de praktiske og kedelige ting, du skal huske til køkkenet, badeværelset osv. Men der er faktisk nogle ting, der er en smule mindre interessante, men det er dog nogle af de ting, der skal være styr på, da det ellers kan få økonomiske konsekvenser.

Her i Artiklen kommer vi med nogle få ting, du skal huske i forbindelse med selve flytningen, både når det kommer til det praktiske, men også når det kommer til forskellige registreringer.

Find et flyttefirma i god tid

Det er nok på top et over basale råd, men det er noget, folk gang på gang glemmer. Flyttefirmaer har altså ikke tid til at rydde deres skema, når du har brug for hjælp – nej, du skal bestille i god tid. Dette gælder i særdeleshed, hvis du er studerende, fordi så er der alt andet lige mange andre, der står i et flyttekaos ligesom dig.
Vil du gøre det så let for dig som muligt, kan du besøge denne hjemmeside, hvor du finder et flyttefirma fra Bornholm, der hjælper med hele flytningen, hvilket inkluderer nedpakningen, flyttekasser samt opbevaring, hvis det er nødvendigt. Så kig forbi og book deres hjælp i god tid.

Undersøg dine forsikringsmuligheder

Det er en ting, du aldrig har skænket en tanke, men nu bliver det pludselig din hovedpine. Du skal have en forsikring, der dækker dit indbo, din elektronik og måske din cykel? Er du studerende kan du ikke undvære en cykel, men du kan heller ikke undvære din cykel, og derfor skal du have erstattet det hurtigst muligt, hvis det skulle forsvinde eller gå i stykker. Og det kan lyde dyrt med en forsikring, men er du studerende, kan du finde nogle favorable løsninger, der er så billige, at du knapt nok vil mærke det på budgettet.

Register din flytning

Det er lovpligtigt at skulle registrere sin flytning, og det skal du derfor have gjort, så snart muligheden byder sig. Du anmelder din flytnings til folkeregistret gennem borger.dk, og når du har gjort det, vil de fleste af dine abonnementer selv hente det ned, hvorfor du ikke skal skænke det en tanke. Endvidere vil du også modtage post igen, så snart registreringen er foretaget.

Få skiftet den læge

Af og til vil du skulle til læge, og du kan lige så godt få ændret til en ny klinik i forbindelse med din flytning til den nye by, da det så er gratis. Det er både dyrt for pengepungen samt tidsmæssigt, hvis du hver gang skal hjem til din fødeby, når lægen skal have et besøg. Det tager 2 sekunder at ændre, og det kan altså være en stor besparelse for dig, ligesom der er en hovedpine mindre.

Skal du snart stå på egne ben, så husk de ovenstående områder i forbindelse med din flytning.

Skriv et svar