Flexleasing – din genvej til eksotiske biler

flexleasing

Mange går sikkert med drømmen om at køre i en eksotisk bil, men ved også, at deres budget nok ikke rækker til det. Men der er faktisk måder at slippe for, at betale enorme summer for en eksotisk bil. Normalt er den største forhindring i forhold til biler, den ekstremt høje registreringsafgift.

Uden for Danmarks grænser er udbuddet af luksusbiler stort. I mange andre lande er det ikke unormalt, at se ganske normale medarbejdere i virksomheder køre rundt i fede mærker som Audi, Mercedes, BMW, osv.  Flexleasing som en løsning, går aktivt ind og “bekæmper” afgiften.

Herunder hjælper vi dig med, at blive klogere på flexleasing, og hvorfor det kan være interessant for dig, med interesse og passion for eksotiske, dyre biler.

Hvad er flexleasing?

Den korte forklaring på det er, at flexleasing er leasing af en bil uden registreringsafgift, her og nu. Det der i praksis sker er, at du leaser en bil uden registreringsafgift, og derefter betaler afgiften månedsvis for en bestemt periode, du vælger. Det der er smart med denne metode er, at du ikke betaler fuld pris for bilen med det samme, så hvis det er en leasingaftale der blot skal være et par måneder, er det nemmere at komme videre.

Da registreringsafgiften i Danmark er absurd høj på ganske normale biler, kan man kun himle med øjnene, når man ser afgiften på eksotiske biler. Men! Der er muligheder for at komme udenom den høje afgift.

Fordelene ved flexleasing

En af de mange fordele ved flexleasing er at du har en langt mindre kapitalbinding, da afgiften betales i rater, sammen med leasingydelsen. Flexleasing bruges ofte i forbindelse med indhentning af meget eksotiske biler. Pga. Flexleasing vil disse biler, være langt nemmere at afsætte, når du vil af med en igen, da den stadig er uden registreringsafgift.

Dette gør den langt nemmere at sælge i udlandet, da udenlandske købere ikke skal igennem en længere proces for at finansiere købet.

Har du udenlandsk arbejdskraft i din virksomhed, er flexleasing også en fordelagtige løsning, da der er langt mindre omkostninger forbundet, med at få dem kørende.

Flexleasing til sommerbiler

Når sommermånederne er over os, er der få ting, på de danske veje, der er lige så lækkert, som en cabriolet. Har man prøvet at køre i cabriolet før, ved man udmærket, hvor fed en følelse det er. Det behøver ikke engang nødvendigvis, at være en cabriolet. Men en eksotisk bil på de danske motorveje om sommeren, er uden tvivl en fantastisk oplevelse.

Flexleasing er den perfekte løsning til dette formål. Du vælger simpelthen flexleasing til en bil der kun har nummerplader på i en begrænset periode. Typisk skal du udarbejde denne type kontrakt som en privat kontrakt.

Flexleasing kombineret med splitleasing

Er du selvstændig er flexleasing med splitleasing en ekstra fordelagtig løsning, da dit eget firma sparer omkostningerne til privat kørsel, samtidig med at du sparer beskatningen.

Du sparer altså på to fronter frem for én, hvis du er ansat i en virksomhed med flexleasing eller har en medarbejder i din virksomhed, der benytter flexleasing.

Find et firma, der kan hjælpe dig på rette vej

Der findes mange leasingselskaber i Danmark og mange af dem tilbyder leasingaftaler på eksotiske biler. Der er også samarbejdspartnere med selskaberne der klargøre og levere bilerne med garanti. Det handler om at finde den helt rigtige samarbejdspartner, der kan dække dit behov. Så sørg for at vælge et firma med erfaring inden for flexleasing.

Håber denne artikel har hjulpet dig med at forstå flexleasing og måske din beslutning om hvorvidt det er noget du vil benytte dig af.
Er du stadig lidt tvivl, kan du med fordel kontakte et af de mange leasingselskaber i Danmark og høre mere hos en af dem.
Held og lykke i jagten på en eksotisk bil!

Skriv et svar