Føl dig godt tilpas i en bambus undertrøje

I en travl hverdag kan dit basistøj være en ting, du vælger at se bort fra og griber det, der er lettest at få fat i.

Dog er det dit basistøj, såsom undertrøjer, underbukser, strømper og Bambus T-Shirt , der sidder tæt op ad din hud, og derfor også er omdrejningspunktet for din komfort, når det angår din påklædning. Derfor er det vigtigt at have øje for vigtigheden ved godt og blødt basistøj, for går du på kompromis med kvaliteten, går du også på kompromis med komfort, temperering og holdbarhed. Men med en bambus undertrøje eller bambus underbukser vil du få det hele og uden at skulle betale en formue for produkterne.

En bambus undertrøje gør dagen nemmere

Om du er arbejdsløs og knokler derhjemme eller om du sidder på dit kontor i jakkesæt til dagligt er ikke det, der afgør, om en bambus undertrøje er en god investering for dig. For med bambus undertrøjens universelle fordele er det nogle, som alle mennesker vil få glæde af. Først og fremmest vil en bambus undertrøje være produceret af minimum 90% bambusgarn, der giver tøjet en fantastisk blødhed. Samtidig har bambusgarn en række egenskaber, der giver dig en undertrøje, der er antibakteriel. Grunden til denne egenskab er, at bambusfibre er antibakterielle og det vil sige, at bakterierne ikke kan leve og udvikle sig i tøj lavet af bambus. Derfor vil du opleve væsentligt færre svedgener, hvis du bruger en bambus undertrøje. Desuden er bambus særdeles absorberende, og sveden vil blive transporteret hurtigt og effektivt ud fra hudoverflade og til det yderste af tøjet. På den måde fordamper sveden, så du kan føle dig frisk og godt tilpas hele tiden.

Få bambus tøj på abonnement

Hvis du gerne vil spare tid, så kan du slippe for at gå ud i butikkerne for at købe dit basistøj. Der er nemlig flere steder mulighed for, at du kan få sendt dit bambus basistøj lige til døren, og så sparer du samtidig penge på denne måde. Det er perfekt til f.eks. strømper og nye undertrøjer, som hurtigt slides op, til trods for god kvalitet og komfort. Du vil som abonnent få tilsendt en pakke med nye bambus undertrøjer, sokker eller hvad end du ønsker, så du ikke behøver bekymre dig om at løbe tør.

Gode råd til pleje af bambus basistøj

Ligesom med alt andet tøj, så skal din bambus undertrøje eller bambus t-shirt også plejes på den rigtige måde. Sørg altid for at vaske produkterne ved 40 grader, så de kan holde deres gode form og kvalitet. Samtidig bør du vaske alle produkterne med vrangen ud, hvis du vil undgå ”fnuller” på din undertrøje eller på dine underbukser. Fravælg tørretumbleren, når du skal tørre dit basistøj for ikke at miste pasformen. Og så skal du altid vælge den største størrelse, hvis tilfældet er, at du ifølge størrelsesguiden ligger mellem to forskellige størrelser. Følger du disse råd, så vil dit bambus tøj holde i lang tid uden at blive stift eller miste sin pasform ved vask.

 

Skriv et svar