Planteservice – sikkerhed for kontorets planter

At have smukke planter på kontoret, er en fantastisk følelse for både kunder og medarbejdere. Men mange undervurderer mængden af arbejde der skal til, for at holde planterne pæne og ender med visnede planter, til stor ærgrelse for alle. Mange prøver selv at stå for vedligeholdelsen af deres beplantning, men er ikke konsekvente i fast at vande planterne. Det betyder visne planter og dårlig stemning på kontoret. Men heldigvis er der hjælp at hente, så planterne og medarbejderne ikke behøver at hænge med hovedet. Der findes utrolig mange, dygtige firmaer der har specialiseret sig i, at vedligeholde planter i kontormiljøer. Tricket er at finde det firma der passer til dit behov.

Herunder vil du kunne læse lidt mere om hvad planteservice er, og hvorfor det kan være smart for lige præcis din virksomhed, at benytte sig af det.

Hold virksomheden præsentabel – året rundt

Med en planteservice aftale, kommer der en medarbejder fra firmaet ud til ens virksomhed og vander planterne, og sørger for, at de ser sunde og velsoignerede ud.

Medarbejderen er oftest diskret omkring vandingen og sørger for ikke at forstyrre mere end højst nødvendigt, i forbindelse med sit arbejde. Der kan også tilbydes professionel rådgivning, når behovet opstår. Det er en stor hjælp, når man står og ikke lige har tiden til at finde ud af, om der er problemer med planterne.

En anden ting, man kan lave en aftale på, er løbende udskiftning af planterne, alt efter årstid eller andre temaer. Det kunne være specielle planter der giver god julestemning, eller mere tropiske planter i stil med palmer, når sommermånederne er oppe at vende. Det er både sjovt for medarbejdere og kunder. Det kan også bringe noget positiv energi og dermed mere produktivitet til kontoret.

Nogle virksomheder vælger at købe den dobbelt carport til opbevaring af planterne om vinteren – det er selv sagt, en virkelig dårlig løsning.

Spar en masse tid og penge

En af de største fordele ved at investere i planteservice, er tiden man sparer. Ved at sætte en aftale op med et firma indenfor planteservice, sikrer man sig at ens planter bliver vandet fast uden afvigelse. Samtidig har en professionel med erfaring, en bedre idé om, hvis en af planterne begynder at hænge, eller have andre problemer. De kan derfor hurtigere gå ind at rette op på problemet med planten.

På denne måde sparer man også penge, da man ikke skal ud at købe en ny plante, hver gang en gammel plante visner. Dette åbner op for muligheden for at bruge de penge man sparer til, at købe større/flottere/flere planter til kontoret.

Forøg livskvaliteten for dine medarbejdere

Ved at holde beplantningen på kontoret i bedste stand, sikrer du også godt humør blandt dine medarbejdere. Det er vist gennem utallige undersøgelser og spørgeskemaer, at langt de fleste danskere foretrækker, at have planter på kontoret, frem for en anden type dekoration. Planter er meget alsidige og der findes planter til ethvert lokale og enhver lejlighed.

Der er ikke noget kedeligere end en vissen eller døende plante, og i nogle tilfælde, kan det have direkte negativ indflydelse på dine medarbejdere. Det er altså ikke nok bare at have de pæne planter stående, de skal også holdes!

Lav en planteservice aftale med garanti

For at sikre at dine planter på kontoret altid fremstår bedst, kan det være en idé at oprette en aftale med garanti. Selvom der kan ske uforudsete ting med planterne på kontoret, er det ærgerligt, hvis det firma som man kører aftalen med, ikke går ind og erstatter eller dækker for planten. Med plantegaranti kan du få udskiftet planter, der ikke længere lever op til standarden. Så hvis du har startet jagten efter et firma til dine planter, så kig efter firmaer der tilbyder fuld planteservice. Derved sikrer du at du altid får den bedste kvalitet og service.