Sådan fandt jeg en vinduespudser i Køge

Det er ikke længe siden at vi sad en dejlig lørdag, hvor solen stod højt og kiggede ud igennem køkkenvinduet. Og hold nu op! Vinduerne er jo møgbeskidte. Når man går hele vinteren og hen af foråret med grå skyer, så tænker man ikke særlig meget over det, men så snart solen står højt og strålerne står ind, så er man pludselig ikke et øjeblik i tvivl om at de trænger til en pudsning. Jeg skyndte mig fluks ind på Google og fik søgt efter vinduespudser Køge og faldt hurtigt over vinduespudser24.dk. Her kunne jeg nemt og bekvemt udfylde mine oplysninger og bede om at få et tilbud fra den lokale vinduespudser.

Senere samme dag modtog jeg en email med et tilbud på at få besøg fra en vinduespudser der boede lokalt i Køge.
Tilbuddet var rigtig fint og vi ringede til ham for at finde den første ledige tid i hans kalender.

Allerede indenfor få dage efter at vi havde Googlet, og jeg med kun en lille indsats havde udfyldt en formular, havde vi nu fundet en vinduespudser som havde taget sig tid til at beregne en pris og lave et tilbud, vi havde fået aftalt et tidspunkt og nu havde vi også haft besøg af vinduespudseren. Vinduerne i hele huset stod nu super skarpt, og vi var mere end tilfredse med resultatet! Efterfølgende har vi lavet en aftale om fast vinduespudsning hver 8 uge.

 

Skriv et svar