Tre jobs til dig med benzin i blodet

Det er aldrig til at finde ud af, hvad du skal være, når du bliver stor, men alligevel er det noget, du skal tage stilling til tidligt i dit liv. Derfor kommer vi til at hjælpe dig lidt her, hvis du vel at mærke har benzin i blodet. Fordi hvad kan du blive, og hvad indebærer de forskellige jobs? Det kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor der kommer tre populære jobmuligheder til dig, der har benzinrendende i årene. Vi kommer rundt om, hvordan du får et buskørekort, hvad du laver som mekaniker samt om taxachauffør måske endda kunne være noget for dig –så læs med.

Bliv herre i egen bus med et buskørekort

At værebuschauffør er henvendt til dig, der er socialt anlagt. Hver dag vil du møde et hav af nye mennesker, som du kommer til at integrere med på den ene eller den anden måde, og det skal du kunne lide. Derudover vil du være herre i eget hus, da det er dig, der bestemmer i bussen, ligesom det er dig, der skal sørge for, at al forløber efter planen. Hvis det kunne være et job for dig, så kan du glæde dig over, at det kun tager 6 uger at få buskørekort, og så kan du altså værechauffør i alt fra skole-, by-, rute- og turistbussen. Vil du vide mere om, hvordan du får buskørekort, så kig forbi denne hjemmeside. AMU Juul kan med sikkerhed hjælpe dig godt i mål.

Få olie på hænderne som mekaniker

Er du lidt mindre til det at køre bil, og vil du i højere grad ind og grav i maskinrummet, skal du være mekaniker. Her kommer du til at skulle tjekke en lang række forskellige biler, og det er dit job at sikre, folk har en køreklar bil hver eneste dag. Der findes mange forskellige mekaniker uddannelser, og det er op til dig at finde ud af, hvad du vil specialisere dig inden for. Skal der være personbiler med en vægt på under 3500 kg, er det en erhvervsuddannelse ligesom de andre, men denne kan tage mellem 2,5 år til 5 år afhængig af, hvordan du tilrettelægger den.

Taxachauffør

Dette er ligeledes et job til dig, der kan lide at snakke med mennesker og måske endda i højere grad end ved busjobbet. Her vil det nemlig være dig og nogle få andre personer alene i bilen, og derfor er det helt naturligt, at der opstår en dybere og længere samtale på ruten. Ydermere er dette et fleksibelt job, hvor du nærmest kan arbejde så meget, du har lyst til. Så har du en friweekend, kan du sagtens få en masse arbejdstimer, hvilket gør, at du kan tjene en god skilling.

Har du benzin i blodet, men har du svært ved at vælge en jobvej, kan du eventuelt dykke dybere ned i de tre ovenstående, hvis nogle af dem lyder som noget, der passer på den person, du er. Husk dog at det kun er et lille udsnit, og der faktisk er mange flere jobs til dig, der benzin til at rende i årerne.

Skriv et svar